fallback

Като Мишел и Барак Обама: Принц Хари и Меган Маркъл може да печелят милиони

30 June 2020 12:30

Може и да се справят с финансовата си криза

Принц Хари и Меган Маркъл сякаш се измъкват от кризата, свързана с преместването в САЩ. След като приключи с кралските задължения двойката се премести от другата страна на Атлантическия океан, за да започне нов независим живот. Пандемията, протестите на #BlackLivesMatter, проблемите с визите, забраната за използването на думата Royal за търговски цели не им дават възможност за мощен старт на техните бизнес проекти.

В пресата се появи информация, че херцогът и херцогинята на Съсекс дори решили да се върнат за кратко във Великобритания и да изчакат кризата там под крилото на Бъкингамския дворец, предаде OK Magazine.

Въпреки това, сега The Age сподели някои интересни нови подробности: оказва се, че принц Хари и Меган Маркъл имат добър източник на доходи. Според репортери двойката е подписала договор с базираната в Ню Йорк агенция Harry Walker. И отсега нататък херцогът и херцогинята на Съсекс ще бъдат привлечени като оратори на всички видове големи форуми и конференции. За една реч те могат да получават хонорар от около един милион долара.

Такива значими фигури от глобалното медийно пространство вече си сътрудничат с Harry Walker като Мишел и Барак Обама и Опра Уинфри. Въздушна възглавница под формата на печелене на пари от публични изказвания ще позволи на принц Хари и Меган Маркъл да застанат на крака и да реализират проектите си – по-специално, да стартират благотворителна фондация, чието отваряне беше отложено поради пандемията на коронавирус.

Това се оказва доста добре за тях, тъй като стана ясно, че намаляват и приходите им от Великобритания, тъй като заради пандемията от коронавирус са спаднали доходите на херцогството на Корнуол, откъдето принц Чарлз бе обещал да помогне на херцозите при „Мегзит“.

Автор на статията:
Петя Славова
Сподели
принц Хари Меган Маркъл доходи Финанси Мегзит
0 коментара
fallback