IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Като Мишел и Барак Обама: Принц Хари и Меган Маркъл може да печелят милиони

30 юни 2020 12 30

Може и да се справят с финансовата си криза

Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл сякаш се измъкват от кризата, свързана с преместването в САЩ. След като приключи с кралските задължения двойката се премести от другата страна на Атлантическия океан, за да започне нов независим живот. Пандемията, протестите на #BlackLivesMatter, проблемите с визите, забраната за използването на думата Royal за търговски цели не им дават възможност за мощен старт на техните бизнес проекти.

В пресата се появи информация, че херцогът и херцогинята на Съсекс дори решили да се върнат за кратко във Великобритания и да изчакат кризата там под крилото на Бъкингамския дворец, предаде OK Magazine.

Въпреки това, сега The Age сподели някои интересни нови подробности: оказва се, че принц Хари и Меган Маркъл имат добър източник на доходи. Според репортери двойката е подписала договор с базираната в Ню Йорк агенция Harry Walker. И отсега нататък херцогът и херцогинята на Съсекс ще бъдат привлечени като оратори на всички видове големи форуми и конференции. За една реч те могат да получават хонорар от около един милион долара.

Такива значими фигури от глобалното медийно пространство вече си сътрудничат с Harry Walker като Мишел и Барак Обама и Опра Уинфри. Въздушна възглавница под формата на печелене на пари от публични изказвания ще позволи на принц Хари и Меган Маркъл да застанат на крака и да реализират проектите си – по-специално, да стартират благотворителна фондация, чието отваряне беше отложено поради пандемията на коронавирус.

Това се оказва доста добре за тях, тъй като стана ясно, че намаляват и приходите им от Великобритания, тъй като заради пандемията от коронавирус са спаднали доходите на херцогството на Корнуол, откъдето принц Чарлз бе обещал да помогне на херцозите при „Мегзит“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари