IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пълна промяна: Ким Кардашян с червена коса

1 юли 2020 17 50

Риалити звездата показа трансформацията си

БГНЕС

Пълна промяна в стила на Ким Кардашян. След като по време на изолацията бе с тъмна коса, сега тя е решила да разнообрази, като се боядиса. И то не в кой да е цвят, а в червения. 

Риалити звездата сподели видео, в което показва новата си прическа. Първоначално феновете ѝ помислиха, че тя е с перука, но нейният фризьор потвърди пред Cosmopolitan, че така изглежда истинската ѝ коса. 

Пред изданието Крис Епълтън разкрива, че огненочервеният цвят е поредната прищявка на многодетната майка, която по-рано смени още няколко цвята, дори бе руса и носеше плитки. 

Разбира се, сестрите на Ким Кардашян не остават по-назад от нея. Първо Кайли Дженър свали екстеншъните, после носеше перука в светлорозово, което е хит в нюансите за прическите по време на карантината. 

Следваща бе Клои Кардашян, която реши от блондинка да стане брюнетка и се боядиса. Така за рождения си ден тя бе доста по-различна. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари