IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бронди – новият цвят в прическата на Кайли Дженър

2 юли 2020 10 30

Той е сред най-актуалните за лятото

БГНЕС

Поредна промяна в стила на Кайли Дженър. След като по време на изолацията се раздели с екстеншъните и носи розова перука, младата милиардерка е решила да боядиса косата си. При това според най-актуалния нюанс в прическите за лятото. 

Риалити звездата сподели видео и снимки в Instagram, за да се похвали със своята бронди прическа. В него тя е с лек грим и прокарва пръсти през косата си. 

В страницата на козметичната си марка в социалната мрежа, 22-годишната Кайли също качи клип, в който е неузнаваема. Там тя изглежда съвсем различно - с новата си прическа и сини лещи за очи. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @kylievsq на

Дженър боядиса косата си малко след нейната доведена сестра Ким Кардашян, която показа прическата си в огненочервено. Преди няколко месеца именно многодетната майка „запали“ мрежата, като бе една от първите с бронди в косите. 

Бронди е комбинация между блондинка и брюнетка. Жизел Бюндхен, Дженифър Анистън, Сара Джесика Паркър, както и Блейк Лайвли, са само част от звездите, които се боядисаха с нюанса, който ще виждаме в прическите през този сезон. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари