IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън с нова изява в тоалет на любимия ѝ дизайнер Alexander McQueen

2 юли 2020 17 50

Херцогинята на Кеймбридж с принц Уилям благодариха на медици в борбата с коронавируса

Снимка: БГНЕС

В ново публично изявление Кейт Мидълтън се появи в рокля на любимия ѝ дизайнер Alexander McQueen. Това стана в съвместна изява заедно с нейния съпруг принц Уилям по повод отбелязването Деня на Канада, който се празнува на 1 юли.

Във видео предвидено за медицинските работници, двойката поговори с персонала на болница и узна от местните лекари за опита им в борбата с коронавирусната пандемия. Херцозите на Кеймбридж отново се появиха във видеовръзка от своята резиденция Анмер Хол. Самият разговор се е състоял на 23-и юни, но е бил пуснат в тържествения ден, уточнява OK Magazine.

За новата си интернет поява Кейт Мидълтън избра рокля в червен оттенък от любимия ѝ дизайнер Alexander McQueen.  Именно на него тя повери сватбения си тоалет.

Всяка виртуална изява на Кейт Мидълтън по време на изолацията бе широко обсъждана от феновете на кралското семейство. От данните, събрани от британския сайтLoveTheSales.com се вижда, че броят на търсенията на дрехи, които херцогинята носеше през последните три месеца, се е увеличил с 86 процента. По този показател тя значително надмина вечната си съперничка Меган Маркъл.

В хода на беседата с лекарите принц Уилям заяви: „Ние се гордеем  с всеки от вас, който бе на първа линия. Вие стоически много смело стояхте отпред и оказвахте помощ на пациентите. Вие работихте фантастично. Надявам се ние с Кейт да може да ви навестим един ден и да ви кажем това лично“. Кейт добави, че им се възхищават за всичко, което правят.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари