IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След сделка: Ким Кардашян официално е милиардерка

3 юли 2020 14 40

Тя се превърна в най-богатия член на клана Кардашян-Дженър

Снимка: БГНЕС

Ким Кардашян Уест вече официално е милиардерка!

Риалити звездата продаде 20% от своя козметичен бизнес за 200 млн. долара. Купувачът е компанията Coty, която ще предложи на феновете не само нови гримове, но и продукти за кожата, косата, ноктите и още много други. „Партньорството с утвърдена организация като Coty ще изиграе важна роля за развитието на моите марки, тъй като това ще разшири обхвата ми в света“, казва в изявление Ким.

Според нея, това ще ѝ позволи да се съсредоточи върху творческите елементи, към които има огромна страст, да се възползва от невероятните ресурси на компанията и да зарадва феновете си по целия свят с нови продукти. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coty Inc. (@cotyinc) on

Coty е познато име сред клана Кардашян-Дженър, тъй като през януари компанията сключи сделка и с Кайли Дженър, откупувайки 51% от Kylie Cosmetics. Сделката донесе на Дженър 600 млн. долара. Тогава тя се превърна в най-богатия член на семейството, но сега това място се заема от Ким. 

Очаква се сделката да се финализира по-късно през годината, но все още не е ясно кога ще бъдат пуснати новите продукти за коса, нокти или кожа. Coty ще носи пълна отговорност за развитието на портфолиото на компанията, използвайки пазарните си познания. 

Съпругът на Ким, Кание Уест, също се превърна в милиардер по-рано тази година. Тогава той сключи сделка с гиганта Adidas за нова линия обувки. Рапърът поздрави съпругата си в социалните мрежи и заяви, че е горд с постижението ѝ. „Ти премина през най-тежките бури и Бог ти помага, както и на цялото ни семейство. Обичаме те толкова много“, написа той.

За да отпразнува успеха си, Кардашян реши да промени визията си и боядиса косата си в червено

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари