IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли се завърна към нормалното, пак на шопинг с Вивиан

3 юли 2020 16 30

Преди карантината актрисата често бе забелязвана да пазарува с децата си

Снимка: БГНЕС

Анджелина Джоли се завърна към нормален начин на живот след няколкомесечна карантина. Звездата бе забелязана да носи маска и ръкавици по време на шопинг с дъщеря ѝ Вивиан. Това става само седмица, след като Брад Пит бе забелязан да излиза от дома ѝ със своя мотоциклет.
Преди карантината Джоли често бе улавяна от папараци да пазарува с децата си, но от доста време тя се бе „обезопасила“ в дома си в Калифорния, уточнява Hollywood Life.

Магазините в района вече са отворени, важното е клиентите да спазват протокола за лична защита. Така 45-годишната звезда бе забелязана в магазин за домашни любимци, близо до дома си. Тя бе в компанията на 11-годишната Вивиан. Двете носеха маски за лице и си сложиха сини медицински ръкавици за еднократна употреба преди да влязат в магазина.

Това е първият път, в който Анджи и Виви са снимани от 14 март, когато са се запасили с хранителни стоки, точно преди карантината, отбелязва още изданието.

Преди седмица Пит бе забелязан да излиза от дома на Джоли, като е изкарал около два часа там. Не се знае какво точно са обсъждали двамата бивши, но едва ли са семейни дела, свързани с развода, тъй като край тях не е имало адвокати.

Медиите приеха това като знак за тяхното сдобряване. Това става близо 4 години след горчивата им раздяла,  като и двамата преминаха през доста трудности.
За ходенето по магазините, Анджелина бе избрала бяла слънчева рокля с къси ръкави и дантелени шарки с  бяла флорална бродерия над нея. Тя я комбинира с черна чанта на Dior. 

Красавицата от „Злодеида“ бе видимо в добро настроение, усмихната и си личеше, че си прекарва добре времето със своята дъщеря.
Вивиан бе облечена удобно и небрежно със сини дънки и светлосиня графична тениска.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари