IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Като Гуинет Полтроу: Катрин Зита-Джоунс създава империя

12 юли 2020 21 00

Звездата ще предлага различни продукти на феновете си

Снимка: БГНЕС

Съвсем скоро ще може да се насладим на още една звездна марка. 

Катрин Зита-Джоунс се впуска в бизнеса на домашните ястия, модата, красотата и здравословния начин на живот. Точно така, феновете на 50-годишната звезда съвсем скоро ще могат да пазаруват разнообразни продукти с нейното име. 

Според Daily Mail, уелската актриса ще разшири своята марка „Casa Zeta-Jones“ в нещо много по-голямо и ще дебютира стоки по-късно през седмицата. Като Гуинет Полтроу, която се радва на огромния успех на марката ѝ „Goop“, Катрин планира да продава гримове, кафе, веган обувки, кухненски пособия и още много други неща. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Изданието съобщава, че линията от веган обувки е направена от „най-добрата веган кожа“, а цените ще бъдат до 60 долара за чифт. Още повече, домашните ѝ потреби ще включват традиционни уелски лъжици, които актрисата често обича да подарява на своите приятели. 

„Приятелите ѝ се надяват този ход да ѝ повдигне настроението и да ѝ даде нещо, върху което да се фокусира, тъй като децата ѝ вече пораснаха“, пише Daily Mail. Според изданието, това е една от мечтите на Катрин и тя много се радва, че е успяла да създаде един страхотен проект. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Това не е първият път, в който звездата се опитва да влезе в дома ви. Тя е добре запозната с домашното обзавеждане, модата и др. Актрисата вече е пускала на пазара пижами, кърпи, одеяла, свещи и още много различни продукти с марката „Casa Zeta-Jones“

Засега обаче самата Зита-Джоунс не разкрива повече детайли за новия си проект. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари