IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Стивън Спилбърг се сгоди

6 юли 2020 17 50

23-годишната Дестри обяви новината в социалните мрежи

Снимка: БГНЕС

Семейството на Стивън Спилбърг имаше двоен повод за празнуване през изминалия уикенд. Не само че в събота се честваше националният празник на САЩ, но и тогава стана ясно, че дъщерята на режисьора е сгодена. 

23-годишната Дестри Алън Спилбърг обяви щастливата новина в социалните мрежи, публикувайки снимка с годеника си и пръстена. Щастливецът е актьорът Генк Легранд, с когото са заедно повече от две години. „Олеле майко! Сгодена съм!“, написа дъщерята на Спилбърг и допълни, че това е най-щастливият ден в живота ѝ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Destry Spielberg (@destryallyn) on

Тя сподели и снимка на диамантения си пръстен, с което предизвика вълна от поздравления. Джулиан Мур, Ел Фанинг и още много други известни личности пожелаха щастие и дълъг семеен живот на бъдещите младоженци. „ООО! Поздравления, прекрасна двойка!“, написа Фанинг.

Дестри е най-малкото от шестте деца на Стивън Спилбърг. Тя е сестра на Макс (35), Тео (31), Саша (30), Сойър (28) и Микаела (24). 30-годишната саша коментира публикацията с едно сърце. През март 23-годишната актриса изрази любовта си към бъдещия си съпруг, пишейки на френски, че е щастлива да го има в живота си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Destry Spielberg (@destryallyn) on

В началото на 2020-а пък тя поздрави Легранд за 23-ия му рожден ден, след като двамата отпразнуваха две години заедно през октомври. „Дойде в моя свят и ми завъртя главата“, написа Дестри. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари