IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Миа Халифа – от порнозвезда до апел за сваляне на видеата и TikTok

6 юли 2020 17 30

Историята на едно грешно решение

Снимка: Getty Images

Миа Халифа, родена в Бейрут, Ливан, със сигурност е преминала през доста неща за скромната си 27-годишна възраст.

През 2001 година тя се мести да живее в САЩ и започва кариера в порноиндустрията през октомври 2014 година. До декември стига първо място в най-търсеното лице в сайта Pornhub, а изборът ѝ за професионална сфера предизвиква истински скандал в Близкия изток заради участието ѝ във филм за възрастни с хиджаб.

Получава онлайн заплахи за живота, съобщения, че ще отиде в ада, на което тя отговаря с: „Напоследък и без това имам план да хвана малко тен.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia K. (@miakhalifa) on

През 2015 година подписва дългосрочен договор, който обаче прекратява малко след това заради вълната от негативизъм, която я връхлита.

„Това ми отвори очите. Не искам нищо от това, независимо дали е положително или негативно – но всичко е негативно в случая. Не го премислих много, приятелите и семейството ми страдат“.

Три месеца след дебюта си, тя напуска порноиндустрията, за да търси професионалното си щастие другаде.

Краят на юни тази година бе доста динамичен за Миа Халифа. Тя премина през ринопластика, няколко часа след това интернет бе притеснен дали любимката им е жива.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia K. (@miakhalifa) on

За щастие, слуховете се опровергаха, а Миа Халифа стартира нов проект онлайн – започна като звезда в TikTok.

„Никога не съм харесвала социалните медии“, сподели тя в интервю. Самата тя разказа, че третира социалните мрежи единствено като работа и следи само приятели и теми, които я интересуват. Същата седмица тя деактивира коментарите в профила си в Instagram.

„Беше ужасно, наистина ме афектира, макар да изглеждам смела пред хората“.

Новината около Миа Халифа от тази седмица е, че нейните видеа може и да бъдат премахнати от Pornhub.

Тя има 11 филма за тримесечния период на своята кариера като порнозвезда и сподели, че тези видеа ще я „преследват, докато не умре“.

За премахването на видеата ѝ от платформата се създаде специална петиция от нейните фенове, която в момента е близо до над милион и половина подписа.

„Сега 27-годишна, Миа Халифа изгря в порноиндустрията за кратък период от 3 месеца през 2014, когато тя бе на 21 години. Бяха ѝ платени само 12 хиляди долара от милионите, които Pornhub и BangBros спечелиха от нейните видеа. Известното ѝ видео с хиджаб доведе до смъртни заплахи от ISIS, които я преследват от 2014 година до днес. Миа посещава терапия заради травма, емоционален стрес и последици от тормоз в следствие на заплахите.“

„Ние настояваме нейните домейни да ѝ бъдат върнати, видеата да бъдат свалени и да не доведат до финансови загуби за нея. Миа публично сподели, че съжалява за решенията си, свързани с порноиндустрията, многократно“, пише в петицията.

Благодарна за милионите подписи, Миа сподели, че всеки, който подпише петицията, ще бъде поканен на нейния рожден ден.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia K. (@miakhalifa) on

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари