IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Малкият Арчи проходи, а Меган Маркъл и принц Хари посрещнаха с него 4 юли

9 юли 2020 10 50

Още подробности за живота им, разказва експерт

Снимка: БГНЕС

На 4 юли САЩ чества Деня на независимостта. За 38-годишната Меган Маркъл и 35-годишния принц Хари това беше истинско събитие, защото те за първи път отбелязват тази дата заедно в Лос Анджелис, като статутът им вече не е на членове на кралското семейство.

В навечерието на деня, експертът Кейти Никол в интервю за Entertainment Tonight заяви, че Меган и Хари са прекарали деня с едногодишния си син Арчи в къщата на холивудския продуцент Тайлър Пери, където двойката живее през последните няколко месеца.

Никол също сподели някои подробности относно сина на херцога и херцогинята на Съсекс. По-специално, тя каза, че малкият Арчи вече може да ходи сам. „Мисля, че Арчи е напът да излезе с майка си“, каза Никол. „Той расте щастлив, харесва му в Лос Анджелис.“

Вярно, родителите на Арчи вече имат притеснения за живота си. След като приключиха с кралските задължения, прелетяха през Атлантическия океан, за да започнат нов независим живот. Пандемията, протестите на #BlackLivesMatter, проблемите с визите, забраната за използването на думата Royal за търговски цели не им даде възможност за мощен старт на техните бизнес проекти.

В пресата се появи информация, че херцогът и херцогинята на Съсекс дори решили да се върнат за кратко във Великобритания и да изчакат кризата там под крилото на Бъкингамския дворец.

Друга публикация обаче издава, че херцозите на Съсекс се справят добре финансово и скоро ще стъпят на краката си.Така изданието The Age сподели нови интересни подробности: оказва се, че принц Хари и Меган Маркъл имат вече добър източник на доходи. Според репортери двойката е подписала договор с базираната в Ню Йорк ораторска агенция „Harry Walker“. И отсега нататък херцогът и херцогинята на Съсекс ще бъдат привлечени като оратори на всички видове големи форуми и конференции. За една реч принц Хари има право на хонорар от около един милион долара.

Също така стана известно, че принц Хари и Меган Маркъл официално спряха работата на благотворителната си фондация SussexRoyal. Източници в сп. People потвърдиха, че съпрузите са подали съответните документи във Великобритания. Вероятно поради тази причина Хари наскоро тайно посети Обединеното кралство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари