IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Все по-далече от Великобритания: Принц Хари и Меган Маркъл се отдалечават от кралското семейство

7 юли 2020 08 50

Двамата гледат вече към бъдещите си проекти

Снимка: БГНЕС

Херцогът и херцогинята на Съсекс, които се отказаха от задълженията и привилегиите на висшите членове на кралското семейство, все повече се отдалечават от предишния си живот в Лондон. Наскоро стана известно, че принц Хари и Меган Маркъл официално спряха работата си по благотворителната фондация SussexRoyal.

Източници в сп. People потвърдиха, че съпрузите са подали съответните документи във Великобритания. Вероятно поради тази причина Хари наскоро тайно посети Обединеното кралство.

Отбелязва се, че всички активи ще бъдат прехвърлени на проекта Travalyst – нова инициатива на Хари и Меган, която ще се фокусира върху екологично чисти видове пътувания и екологичен туризъм.

Херцозите също така ще бъдат активно ангажирани в новата си фондация Archewell, от обявяването на която те имаха много проблеми. Наскоро например се появи информация, че на съпрузите е отказана регистрация на марката, необходима за правилното функциониране на организацията.

Въпреки пандемията от коронавирус, която спря почти целия свят, източници твърдят, че Travalyst ще продължи своята работа и ще помогне за възстановяването на индустрията след карантината.

Между другото, наскоро сайтът на организацията претърпя големи промени, свързани с нейния основател – сега херцогът на Съсекс няма титлата „Негово кралско височество“. Сбогувайки се с кралския живот, Хари и Меган бяха принудени да изоставят статута си по молба на Елизабет II.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари