IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зейн Малик се готви за бащинството, купи имот за 254 000 британски лири

7 юли 2020 17 40

Звездата подари новия имот на своята сестра

Снимка: БГНЕС

Зейн Малик изхарчи 254 000 британски лири за да купи на малката си сестра луксозен дом – на пешеходно разстояние от имението в Брадфорд (Западен Йоркшир), което преди беше закупил за родителите си – Триша и Ясер.

17-годишната Сафаа се омъжи през септември миналата година за 18-годишния Мартин Тизер, а през януари 2020 г. се роди дъщеря им Заней.
Зейн Малик реши, че на младото семейство ще бъде по-удобно да живее в отделна къща и помогна на сестра си да придобие нов имот.

„Сафаа и Мартин се възхищават на добротата на Зейн“, обясни пред The Sun, източник, близък до семейството. – „Нуждаеха се от собствено жилище. В същото време Сафаа не искала да бъде твърде далеч от майка си, която помага за отглеждането на новороденото. По този начин, закупуването на имение на същата улица беше идеалното решение.“

Самият Зейн Малик не успя да присъства на сватбената церемония на сестра си поради натоварения си график. Той се запозна с племенницата си  през зимата, когато посети роднини в Брадфорд. Освен Сафаа, Зейн има още две сестри – Доня и Валя.

В интервю артистът многократно подчертава колко важно е семейството му за него и колко горд е с корените си (бащата на Зейн е британец с пакистански произход).

Възможно е музикантът да се сдобие със следващата къща в Брадфорд близо до роднините си, която да купи за себе си и половинката си, 25-годишният модел Джиджи Хадид.  Двойката очаква раждането на първото им  дете  през септември. Вече се знае, че бебето ще е момиче.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари