IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Евънс и Лили Джеймс – новата светска двойка?

7 юли 2020 14 50

Двамата бяха забелязани в Лондон

Снимка: БГНЕС

Ставаме ли свидетели на зараждането на нова светска двойка? 

Крис Евънс и Лили Джеймс бяха забелязани да се наслаждават един на друг в Лондон късно вечерта в събота. Двамата са посетили известен клуб, след което са се прибрали заедно с едно такси. Снимки от излизането са публикувани от изданието The Daily Mail. На тях се вижда, че Джеймс носи червена рокля с кафяви обувки и синьо сако.

От своя страна, Крис пък заложи на изцяло черен костюм с черни обувки. Лили живее в Северен Лондон, но Евънс посети града съвсем наскоро, тъй като се беше изолирал у дома. Сега обаче няколко от филмовите му проекти са започнали продукция и той отново е на работа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by We Love Chris Evans (@wlchrisevans) on

Само преди няколко месеца Лили се раздели с актьора Мат Смит, който феновете познават от сериала „The Crown“. Двамата започнаха да се срещат през 2014 година, но през декември на миналата решиха да поемат по различни пътища. Евънс пък е свързван с колежката си Джени Слейт, с която снимаха заедно филма „Gifted“ през 2017-а. 

През 2015 година актьорът от „Капитан Америка“ говори за милата си страна и призна, че е изключителен романтик. „Въпреки това, не смятам, че романтиката може да се отнася само до хората. Аз съм романтичен към музика, изкуство, природа“. В момента той се занимава и с разработването на друг проект – собствен сайт „A Starting Point“, който трябва да бъде пуснат по-късно през месеца. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари