IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Галена и малкият ѝ син Александър са с коронавирус

7 юли 2020 18 12

Новината съобщи самата изпълнителка

Снимка: iStock

Поп-фолк певицата Галена потвърди, че тя и синът ѝ са заразени с COVID-19. Изпълнителката написа в официалните си профили, че причината за отсъствието ѝ е именно заразата. 

„Здравейте, мили мои, мисля, че е редно да спра да ви тревожа с отсъствието си и да ви разкажа какво точно се случва. Знаете, че преди няколко седмици беше възобновена работата на нощните заведения, съответно и нашите участия в тях. Няма да скрия, че изпитвах известен страх отново да започна да се срещам с хора, но си давах сметка, че животът трябва да продължи под някаква форма, и че не може да живеем в страх“, започна съобщението си звездата. 

Тя допълни, че се е съгласила да пее на абитуриентски бал, за да зарадва феновете си, напълно осъзнавайки рисковете от това решение. В средата на миналата седмица Галена е изпитала неразположение и си е направила тест за коронавирус, който е дал отрицателен резултат. 

„Това ме успокои и отдадох неразположението си на умора и претоварване. В петък, обаче, се събудих с температура, главоболие, липса на вкус и си направих втори PCR тест в София, който се оказа положителен“

Лекарите обяснили, че първият тест е дал отрицателен резултат, защото симптомите се развиват след четвъртия ден. Последвало е изследване на цялото семейство на Галена, като само малкият ѝ син Александър е дал положителна проба. В момента двамата с него са поставени под карантина в апартамента им в София. 

„Алекс и аз се чувстваме много добре, за щастие вирусът минава леко при нас, лекуваме се вкъщи и се надяваме скоро всичко това да е зад гърба ни. Искам да призова всички хора да спазват законовите предписания, да бъдат разумни и да пазят себе си и близките си, тъй като както виждате, нищо свързано с вируса не е строго дефинирано и никой не е застрахован. Благодарна съм на феновете си за цялата загриженост и благопожелания за скорошно оздравяване! Желая ви здраве!“, написа Галена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари