IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кортни Кардашян напуска собственото си шоу заради токсична атмосфера

11 юли 2020 15 00

Тя ще се появява все по-рядко в „Keeping Up with the Kardashians“

Снимка: БГНЕС

Кортни Кардашян поставя собственото си щастие на първо място.

Звездата от риалити предаването „Keeping Up with the Kardashians“ застава на корицата на арабския „Vogue“ и говори открито за решението си да намали изявите си в шоуто. Най-голямата дъщеря на Крис Дженър признава, че вече 13 години е постоянно пред камера, създавайки 19 сезона и шест допълнителни предавания.

„Това ме накара да се чувствам непълноценно, а атмосферата стана доста токсична за мен. Затова реших да променя начина си на живот“, казва тя. По време на 18-ия сезон на шоуто Кортни призна, че ще ограничи изявите си и оттук-нататък ще избира какво точно да показва по телевизията и докъде да допуска камерите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Тя допълни, че иска да разкрие пред хората само интересните неща от живота си. Явно решението е било доста добре премислено, защото на корицата на арабския „Vogue“ Кортни сама пише следното изречение - „Силата да се върнеш към себе си. Кортни Кардашян се освободи“. Въпреки това, звездата иска да благодари за цялостното преживяване пред камерите и за живота, който шоуто ѝ осигури.

Освен че беше редовен участник в „Keeping Up with the Kardashians“, Кортни въведе в него и трите си деца – Мейсън, Пенелопе и Рейн, които споделя със Скот Дисик. Тя обяснява как напускането на светската сцена ѝ е позволило да обърне повече внимание на наследниците си. Семейството винаги е било важно за звездата, която казва, че раждането на първия ѝ син е причината да започне по-здравословен начин на живот.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

„Тогава започнах да чета за нещата, които вкарваме в тялото си и това ме изплаши. След бременността продължих да се интересувам от тази информация“. Благодарение на промяната, Кортни не се притеснява от стареенето. Звездата казва, че се грижи по най-добрия начин за кожата си, но е готова да приеме бръчките, когато те се появят. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари