IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Юсейн Болт разкри името на дъщеря си и публикува първи нейни снимки

8 юли 2020 14 50

Спринтьорът стана баща за първи път по-рано през годината

Снимка: БГНЕС

Юсейн Болт зарадва феновете си, съобщавайки името на първородната си дъщеря. 

Във вторник златният медалист отпразнува рождения ден на приятелката си Каси Бенет, публикувайки няколко нейни снимки заедно с такива на детето им. „Искам да пожелая честит рожден ден на приятелката ми Каси и да ѝ кажа, че съм изключително щастлив да прекарам този специален ден с теб“, написа Болт под публикацията.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on

Той допълни, че двамата започват нова глава от живота си и този път ще я споделят с дъщеря им Олимпия Болт. Второто име на момиченцето е Светкавица, какъвто е и прякорът на Юсейн. „Очаквам с нетърпение общото ни бъдеще и бъди сигурна, че аз ще съм опората на това семейство. Обичам те и честит 21-ви рожден ден“. 

Снимките бяха избрани от фотосесия на Каси заедно с бебето Олимпия. Феновете веднага засипаха публикацията с коментари, поздравявайки майката и отбелязвайки колко е красиво детето. „Моят подарък... Олимпия Болт“, написа Бенет, която също сподели няколко фотоса. Колекцията от снимки е направена от Адриан Макдоналд, а стилистът е Нико Кели.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kasi J. Bennett (@kasi.b) on

През месец май министър-председателят на Ямайка Андрю Холнес използва социалните си профили, за да обяви раждането на първородната дъщеря на Юсейн и Каси. Двамата започнаха връзка през 2013 година и на няколко пъти са споменавали, че искат да създадат семейство. А що се отнася до това дали Олимпия ще наследи баща си в спорта, Болт сподели, че това зависи изцяло от нея.

Светкавицата държи световните рекорди в леката атлетика в спринтовете на 100 и 200 метра, както и на щафетата 4х100 заедно с отбора на Ямайка. Болт има осем златни олимпийски медала и е осемкратен световен шампион. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kasi J. Bennett (@kasi.b) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари