IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездата от „Клуб Веселие“ Ная Ривера е изчезнала

9 юли 2020 17 50

Синът ѝ е бил намерен сам на лодка

Снимка: БГНЕС

Актрисата Ная Ривера, известна с ролята си в сериала „Клуб Веселие“ е изчезнала, съобщават от полицията в Калифорния. Органите на реда са намерили лодка в средата на езерото „Liku“, в която е бил само 3-годишният син на актрисата. 

Според NBC4, търсенето на Ривера е започнало още в сряда, когато тя и синът ѝ – Джоси Дорси, не са върнали наетата лодка, след като времето им за ползване е свършило. Когато органите на реда открили плавателния съд, в него се намирало само малкото момченце. Шерифът допълва, че майка и син са плували в езерото, но Ная не се е върнала в лодката, а Джоси е бил облечен със спасителна жилетка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on

От офиса на шерфил Дийн Уортни казват пред „Los Angeles Times“, че полицаите са пристигнали на мястото около 16:40 ч. и са намерили 3-годишното момче невредимо, но все още се провеждат спасителни акции за майката, чието име не съобщават. „Нямаше и помен от жената“. Акцията ще продължи. 

Освен с играта си в „Клуб Веселие“, Ная Ривера попадаше в полезрението на медиите и с романтичните си връзки. Тя започна да се среща с рапъра Big Sean през април 2013 година, след което последва годеж и раздяла през 2014-а. После тя се омъжи за Райън Дорси, от когото е и синът ѝ Джоси. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on

Ривера подава молба за развод през 2016-а, а година по-късно е арестувана и обвинена в насилие над бившия си съпруг. Според полицията, тя го е удряла в главата и лицето, след като е избухнал спор за правата над детето. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари