IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари да спре да слуша жена си, поиска кралски фотограф

10 юли 2020 15 00

Според Артър Едуардс, херцогът ще трябва да отговаря пред кралицата за смели изказвания

Снимка: БГНЕС

Преди няколко дни херцогът на Съсекс заедно със съпругата си Меган Маркъл се свърза с младите лидери на Фонда на Кралския съюз, създаден от Елизабет II, за да подкрепи младите таланти по целия свят. По време на пламенната си реч принц Хари отбеляза, че Общността на нациите, обединяваща почти всички бивши колонии на Обединеното кралство, трябва да признае грешките на миналото, дори ако това не би било удобно за някого.

Думите на Хари възмутиха кралския фотограф Артър Едуардс, който отбеляза, че принцът не трябвало да критикува това, на което баба му „държи повече от всичко друго“.

„Принц Хари има право на своето мнение. Но критикувайки тази организация, която е така скъпа на баба му, той пропусна въпроса... За нея това е голям удар – независимо какво може да каже дворецът в официално изявление, каза Едуардс, цитирайки британския таблоид The Sun.

„Време е Хари да спре да слуша жена си, която очевидно е задръстила главата му с тези идеи.“ Тя далеч не е почитателка на обожаваната от Нейно Величество Общност. Несъмнено, след службата през март в Уестминстърското абатство, Меган беше нетърпелива да напусне възможно най-скоро.“

Артър добави, че думите на херцозите, които между другото са президент и вицепрезидент на организацията, могат да „опетнят“ репутацията на фонда. Освен това те могат да окажат отрицателно въздействие върху по-младото поколение, което не е толкова запознато с историята на Общността.

Припомняме, че Меган Маркъл отдаде почит на страните, принадлежащи на Общността, в сватбения си тоалет. 53 цветя, символи на всяка държава, бяха избродирани на булото на херцогинята.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари