IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амбър срещу Деп в съдебната зала и още подробности около делото

10 юли 2020 14 50

Двамата бивши съпрузи продължават да търсят истината кой е проявил насилие спрямо другия

Снимка: БГНЕС

Джони Деп и Амбър Хърд се срещнаха за втори път в съда по време на второто заседание срещу британския таблоид The Sun, който твърди, че актьорът е проявил насилие спрямо бившата си съпруга Амбър Хърд. Актрисата представи нови доказателства, че 57-годишният актьор е проявил насилие по отношение на нея. Деп до този момент отрича всичко.

Според Амбър, Джони я ударил по лицето три пъти през март 2013 г., след като тя се подиграла с татуировката му Wino Forever, която преди време изглеждала като Winona Forever и била посветена на бившата приятелка на Деп – Уинона Райдър.

„– Вие, господин Деп, дали ударихте мис Хърд. Вие сте я ударили няколко пъти, защото след първия път тя изобщо не реагирала, а затворила очи. Това ви е разгневило още повече и отново сте я ударили“, каза Саша Уас, адвокатът на The Sun, по време на изслушването. „Вие сте ѝ говорили за човек, наречен „чудовище“ – вашето алтер его, което преобладава, докато сте в нетрезво състояние“.

„Не е вярно. Това никога не се е случвало. Не помня нито един спор за моите татуировки“, отговорил на обвинението Деп.

Актьорът вече призна, че е опитвал всички наркотици, известни на човечеството, така че се съгласи, че по време на описаната кавга той може да е бил под въздействието на кокаин. Въпреки това, Джони отрича всякакво проявление на агресия срещу Амбър.

Пред съда също така бяха представени снимки, направени от Хърд през същата 2013 г. Една от тях илюстрира във всички цветове живота на „Джак Спароу“, който по това време е сведен до алкохол и наркотични вещества. В друг кадър Деп е заловен да спи в ъгъл на спалнята. Снимките бяха публикувани от Daily Mail.

Нещо повече, по време на изслушването изплува скандалната кореспонденция на Джони Деп с приятеля му Пол Бетани, по време на която той предлага да изгори жена си и след това да се удави. Актьорът също не отрече, че е изнасял на Амбър морални лекции за кариерата ѝ и поискал да не облича твърде предизвикателни тоалети за филмовите премиери.

„Обясних ѝ, че не е задължително да се съблича за филми... Никога не съм ѝ казвал какво да облича, но определено коментирах тази тема, ако смятах, че нейният тоалет е в разрез с желанията ѝ – тя не искаше да е център на обективите“, заяви Деп.

Амбър и Деп имаха бурна връзка, която започна през 2011 г. по време на снимките на „Дневникът на едно пиянде“. Заради нея актьорът напусна партньорката си Ванеса Паради, от която има две деца. Сключва брак с Хърд през 2015 г., но само година по-късно става ясно, че нещата между тях не вървят и Амбър получава ограничителна заповед срещу Деп, като го обвинява в тормоз. Деп се сбогува с хубавата си кариера, но отрича това да е истина. Двамата се развеждат през 2017 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари