IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит и Анджелина Джоли – отново приятели след голямата любов

10 юли 2020 17 40

Двамата се разбрали след като дълго време посещавали семейна терапия

Снимка: БГНЕС

Четири години след раздялата и скандалния бракоразводен процес, завършил с проблеми около грижите за децата – Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Вивиан и Нокс, Брад Пит и Анджелина Джоли най-после сключиха примирие.

Неотдавна актьорът бе на гости на бившата си жена. След развода Анджелина заживя в разкошен дом за 25 милиона долара. Всъщност това не е станало лесно, а с положени много усилия и желание от страна на актьорите и с помощта на семейна терапия.

„На тях наистина им трябваше помощ, за да решат всичките си проблеми около децата и да се разберат. Брад може отново да стане част от семейството – споделя източник пред People. – Все пак децата вече са големи и раздялата между двамата не се явява вече чак такъв проблем. На тях им бяха необходими много време и сеанси семейна терапия, за да стигнат до това. По-малките деца живеят с майка си, но и с баща си. Брад харесва да прекарва времето си с тях и се старае то да е колкото се може повече. Това го прави особено щастлив“, добавя източникът.

В друго интервю пред британския Vogue Джоли коментира развода си с Пит и дори обясни коя е причината за раздялата ѝ с актьора. Съвсем скоро пък Пит бе забелязан в дома на бившата си съпруга, където прекарал поне два часа. Фотографи го засекли да си тръгва оттам с мотоциклета си.

Брад и Анджи започнаха връзка по време на снимките на филма „Господин и госпожа Смит“ през 2005 г. Дълго време бяха една от най-знаменитите двойки в Холивуд, имайки шест деца – три биологични и три осиновени. Наричаха ги Бранджелина. Сключиха брак чак през 2014 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари