IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездата от „Модерно семейство“ Джеси Фъргюсън стана баща

22 юли 2020 08 50

Той и съпругът му посрещнаха първото си дете

Снимка: БГНЕС

Честито на Джеси Тайлър Фъргюсън и Джъстин Микита!

Звездата от „Модерно семейство“ и съпругът му посрещнаха първото си дете. То се казва Бекет Мърсър Фъргюсън-Микита и е родено на 7 юли. Новината е потвърдена от говорител на семейството, който казва пред списание People, че родителите са много щастливи и нямат търпение за новия си живот.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jesse Tyler Ferguson (@jessetyler) on

Бебето се появи седем месеца, след като Джеси обяви, че очаква дете по време на гостуването си в шоуто „The Late Late Show with James Corden“. Тогава той се пошегува, че новината иска да си остане само между него, водещия и многомилионната публика на предаването. „Аз и съпругът ми очакваме дете. Но, моля ви, не казвайте на никого. Тайна е“. 

Тогава Джеси добави, че е много развълнуван и се е решил на стъпката, защото годините му напредват и иска да осигури на детето си пълна грижа и подкрепа. През пролетта той и Джъстин организираха шумно детско парти, на което присъстваха София Вергара, Сара Хайланд и много други известни личности. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jesse Tyler Ferguson (@jessetyler) on

„С Джъстин не искахме бебешко парти, но много се радвам, че го направихме! Благодаря на всички, че бяха с нас, за да отпразнуваме разширяването на нашето семейство“, написа актьорът от „Модерно семейство“. Микита също не можеше да скрие вълнението си в ново интервю за Variety, когато сподели, че е изключително радостен, че е намерил човек, с когото може да отгледа дете. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари