IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иги Азалия разкри името на сина си

15 юли 2020 10 50

Изпълнителката обяви, че е станала майка преди месец

Снимка: БГНЕС

Иги Азалия най-накрая е готова да запознае света със сина си.

Изпълнителката, която стана майка само преди месец, сподели името на момчето в социалните мрежи. Тя публикува аудиозапис, в който говори на детето, а публикацията беше с воден знак, на който пишеше „Аметист и Оникс“. Феновете бързо успяха да разшифроват кода, тъй като истинското име на Иги е Аметист. Това означава, че детето й се казва Оникс.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

Почитателите на изпълнителката заявиха, че двете имена много си подхождат, а Азалия отговори, че тя и синът ѝ са най-добри приятели завинаги. По-рано през седмицата се появиха слухове, че Иги и партньорът ѝ са кръстили първото си дете Гилбърт, но рапърката бързо отрече тези твърдения. Тя използва социалните мрежи и се включи в коментарите на фенове, за да заяви, че това не е името на детето ѝ.

През юни Азалия съобщи, че е станала майка за първи път. Тя използва социалната мрежа Instagram, където написа, че има син. „Чаках дълго време да кажа нещо, но осъзнах, че колкото повече време минава, толкова повече ще се чудя как да споделя тази голяма новина със света“, казва тя. Рапърката добави, че обича детето си повече от всичко и би искала да запази личното му пространство.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

Бащата на Оникс е рапърът Playboi Carti, чието истинско име е Джордън Картър. Още преди време се появиха слухове, че той е предложил брак на половинката си. Засега няма официално потвърждение на новината. 
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари