IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана пуска своя линия козметика за грижа за кожата

15 юли 2020 17 40

Fenty Skin залива пазара на 31 юли

Снимка: БГНЕС

През март месец феновете на Риана полудяха, когато „Page Six“ съобщи, че името „Fenty Skin“ е било патентовано в САЩ. Това обаче не гарантираше нищо, а и новината не беше официално потвърдена. Сега обаче всичко е ясно, тъй като самата Риана заяви, че пуска на пазара своя марка козметика.

В социалната мрежа Instagram изпълнителката публикува видео, с което разкри пред всички, че разширява бизнеса си още повече. Звездата обещава продуктите ѝ да създадат нова култура в грижата за кожата и се надява феновете да ѝ се доверят и да заложат на това, което предлага. Повече детайли не бяха съобщени, но Риана подкани всеки, който иска да научи още нещо за линията, да изчака търпеливо.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

„Опитах се да бъда много тиха покрай целия процес, но Fentyskin идва при вас на 31 юли. Не сте го чули от мен, но може да се снабдите с продукти по-рано, ако ми изпратите имейл“, пише Риана в социалната мрежа.

„Fenty Beauty“ стъпи на пазара през 2017 година и бързо се превърна в една от предпочитаните марки. 

Въпреки че все още не е ясно какво точно ще предлага Риана като продукти за грижа за кожата, феновете ѝ вече започнаха да се редят на опашка за тях. Съдейки по публикациите, изпълнителката може да е напълно спокойна, че бизнесът ѝ ще процъфти. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари