IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първи снимки от сватбата на принцеса Беатрис

20 юли 2020 10 40

Тя се венча тайно, с тиарата на баба си

БГНЕС

Първи снимки от сватбата на принцеса Беатрис бяха разпространени от пресцентъра на британското кралско семейство. На тях булката и нейният избраник – Едоардо Мапели Моци, излизат от параклиса „Ол Сейтс“ в Уиндзор, както и позират до кралица Елизабет Втора и съпруга ѝ принц Филип. 

Припомняме, че сватбената церемония се проведе тайно в петък, като на нея са присъствали най-близките на двойката. 

„Двойката реши да има малка частна церемония с родителите си и братята и сестрите си след отлагането на сватбата през май“, съобщиха от Бъкингамския дворец.

„Нейно Кралско Височество принцеса Беатрис от Йорк и господин Мапели Моци са трогнати от топлите пожелания, които получиха за сватбата си, и с удоволствие споделят две допълнителни снимки от щастливия си ден“, написаха през уикенда от кралския двор и качиха още кадри на младоженците. 

31-годишната принцеса е избрала винтидж рокля в цвят слонова кост, създадена от дизайнера Норман Хартнел, ушил сватбения тоалет на нейната баба – Елизабет Втора. На главата си тя носи и нейната сватбена тиара – изработена от диамантена огърлица на кралица Виктория, която кралицата сложила за първи път на главата си през 1947 г.

Според източник на списание People, бабата на принцовете Уилям и Хари е изключително близка със своята внучка Беатрис, която е най-голямата дъщеря на принц Андрю и херцогинята на Йорк – принцеса Сара. Когато разбрала, че тя ще мине под венчило, веднага ѝ съобщила, че пази за нея своята сватбена тиара. По думите му, тя е “може би най-сантименталното нещо, което кралицата е давала досега“. 

Принцеса Беатрис и Едуардо Моци, който е известен мултимилиардер, се познават от 2018 г. Двамата се срещат на сватбата на принцеса Юджийн, но тогава той е сгоден за Дара Хуанг. Малко по-късно обаче двамата се разделят. 

Внучката на кралицата получава годежния си пръстен по време на почивка в Италия. Преди няколко месеца тя обяви официално, че ще се омъжва, но заради разпространението на коронавируса и пандемията, това не можа да се случи в края на май. Тя и настоящият ѝ съпруг не са искали да отлагат повече сватбата и са решили тя да бъде в тесен кръг през юли- само с 20 гости, при спазване на всички правила за дистанция.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари