IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В трепетно очакване: Сиара с нова фотосесия

22 юли 2020 12 30

Скоро певицата ще стане майка за трети път

БГНЕС

Сиара и съпругът ѝ Ръсел Уилсън са в трепетно очакване на своето момченце. От последните снимки на певицата се вижда, че то трябва да се появи на бял свят съвсем скоро. 

Типично за нея, изпълнителката засне по-нестандартна фотосесия с наедрелия си корем, като показа на феновете любопитни подробности около нея. 

На кадъра, споделен от Сиара в Instagram, тя позира в прозрачен басейн. Бъдещата майка е по черен бански, опряна на колена, като придържа корема си с ръце и гледа надолу. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Ciara (@ciara) на

Снимката предизвика бурни реакции от страна на най-големите почитатели на певицата, много от които ѝ пожелаха успешно раждане на новия ѝ наследник. 

„Ти караш бременността да изглежда толкова красива“, сподели жена под поста. Друга пък предположи, че Сиара не си е правила фотосесия, а е пробвала водата, защото смята да даде живот на момченцето във вода. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Ciara (@ciara) на

В началото на юли изпълнителката и мъжът ѝ празнуваха четири години от сватбата. Те обявиха, че отново ще стават родители през януари, като посочиха, че бебето ще проплаче в средата на лятото. Двамата имат по-голяма дъщеричка – 3-годишната Сиенна. Отделно Сиара  е майка на 5-годишно момче, което е от връзката ѝ с рапъра Фючър. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Ciara (@ciara) на

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари