IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джон Траволта спрял да ходи на църква след смъртта на жена му

21 юли 2020 17 40

Звездата губи втора любов заради коварния рак

БГНЕС

Джон Траволта спрял да посещава сциентоложката църква, в която ходи от години. След трагичната смърт на жена му Кели Престън, той обмисля дали да прекрати членуването си в нея. 

Актьорът, чиято половинка си отиде заради рак на гърдата, не е съобщил решението си официално, но според близки до семейството му, той не желае да ходи повече на църква. 

Според изданието In Touch, в момента Траволта все още скърби по загубата на съпругата си и няма голямо желание да се среща с хора от сциентоложката църква, независимо че всички те вярват в безсмъртието.  

„Той смята да се отдалечи оттам за известно време и фокусира вниманието си върху децата, които са най-голямата му опора в момента“, коментира източник на сайта. 

Както вече писахме, Кели Престън почина на 13 юли. Актрисата си отиде от този свят на 57-годишна възраст, след тежка борба с рака на гърдата, продължила близо две години. 

Оказва се, че преди загубата на съпругата си, в миналото Траволта е имал подобна с неговата приятелка Даяна Хайланд. Двамата излизали заедно преди повече от 40 години, като тя също починала заради коварната болест. 

От стари интервюта на холивудската звезда става ясно, че той се грижел за приятелката си до последно, дори веднъж се наложило да си тръгне изненадващо от снимките на „Треска в събота вечер“, за да отиде при Даяна, която вече била на легло. 

Когато Кели Престън се разболяла, Джон преживял наново кошмара, който имал с предишната си спътница. Двамата, които имат близо 28-годишна връзка, се борели със заболяването близо две години, като не желаели обществеността да знае за това.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари