IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейна идилия: Димитър Бербатов на море с децата

27 юли 2020 14 50

Футболистът показа порасналите Елиа и Деа

БГНЕС

Димитър Бербатов е на семейна почивка на морето. За пръв път от години наред футболистът показа снимки на своята половинка Елена и двете им деца. 

Щастливият татко позира гордо с дъщерите си на плажа. На част от кадрите той медитира с порасналите Елиа и Деа. 

От кадрите се вижда, че момиченцата носят еднакви бански – с черни спортни горнища и долнища с животински принт. 

Жената на Бербатов пък е заложила на черен бански от две части и очила в същия цвят, както и светли къси панталонки с висока талия. 

Докато играеше активно футбол, Бербатов пазеше много строго личния си живот и не позволяваше да снимат и показват дъщерите му в общественото пространство. Сега, когато сложи край на състезателната си кариера, той е решил да промени това, като покаже колко големи вече са момиченцата му.  

Преди да отиде на море, Бербо сподели, че е открил свои стари рисунки, които бил забравил. От тях той се вдъхновил да рисува – нещо, за което сега има достатъчно свободно време. 

„Много от вас знаят, че обичам да рисувам. Правех го в Германия и в Англия. Когато имах време и видех някоя снимка или карикатура на някои от любимите ми телевизионни или музикални звезди в интернет, се опитвах да я нарисувам точно същата“, обясни той. 

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари