IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери отново отмени сватбата си с Орландо Блум

27 юли 2020 17 50

Двамата искаха да сключат брак това лято в Япония

Снимка: БГНЕС

Орландо Блум и Кейти Пери всеки момент ще станат родители, но също така още през зимата те искаха да вдигнат сватба, която не стана, заради пандемията от коронавирусната инфекция.  Знаменитостите прецениха да отложат тържеството за по-добри времена. Двамата решиха да се бракосъчетаят в Япония това лято. Според Mirror, плановете им няма да се сбъднат и този път, заради опасността да се заразят с COVID-19.

„Вие може нищо повече да не планирате за 2020 г., защото тези планове ще се променят съвсем скоро. Ние просто искаме да ни се роди здраво бебе. Всеки е длъжен да живее сега от седмица за седмица“, коментира Кейти Пери.

Съвсем наскоро певицата излезе в ефир с журналиста Хауърд Стърн. Тя подчерта, че сватбата определено ще се състои в бъдеще. Кейти също даде да се разбере, че  тя и Орландо няма да имат специални привилегии за бебето им. „Когато се роди това дете, за него няма абсолютно да има никакво значение дали майка му е Кейти Пери. То, както всички новородени деца, ще бъде загрижено за едно нещо – „да се храни“, каза певицата.

Кейти също така похвали Орландо, че я е спасил в борбата ѝ с депресията. “Той е единственият, който успя да се справи“, каза попзвездата. „Той е идеален за мен.“

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари