IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мона Гочев празнува 3 години от сватбата

28 юли 2020 15 00

Влогърката сподели снимка с булчинската рокля

Pixabay

„Три години. Честита годишнина!“. Това написа Моника Гочев и сподели снимка от сватбата, на която е със съпруга си Радослав. 

Певицата и синът на продуцента Димитър Гочев се венчаха на открита церемония край Вакарел, където събраха най-близките. Три години по-късно те се радват на сина си Никола. 

Миналото лято семейство Гочеви отидоха на първата си семейна почивка с детето, като тогава отново спазиха традицията и заминаха с каравана на българското Черноморие. 

Мона не пропусна да сподели в социалните мрежи как е изкарала свободното си време: 

„Първо „почивка“ е крайно грешен израз за приключението, в което се въвличаш когато си на плажа с дете. Яденето на пясък, пиенето на морска вода, непрестанното тичане са само малка част от удоволствията, които ми предлага Никола всеки ден“, обясни тя. 

След раждането на първото ѝ дете, Гочев започна да поддържа свой влог, където разкрива как се справя с майчинството, каква козметика използва и по какъв начин се грижи за дома. 

„Денят ми е динамичен и доста различен. Въпреки че се стремя да създавам рутини на Никола, които да следваме, понякога плановете ми не съвпадат с неговите. Всяка майка знае, че е важно, за да бъде щастливо детето, тя самата да се чувства спокойна и сигурна. Засега успявам да се справям без помощ, но понякога е доста трудно“, споделя Мона в интервю за Tialoto.bg.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари