IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шарън Стоун: Инсултът ме промени драстично

29 юли 2020 08 50

Актрисата споделя как се е възстановила

Снимка: БГНЕС

Шарън Стоун признава, че се чувства като напълно различен човек след прекарания инсулт. 

62-годишната актриса пострада сериозно през 2001 година, което я е накарало да започне нов живот. Възстановяването ѝ е помогнало да помисли сериозно над нещата и да промени изцяло начина си на мислене. Звездата е използвала времето, за да направи по-добри избори за себе си и да се отърве от негативните мисли.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

„Когато започнеш да изграждаш наново мозъка си, трябва да помислиш и за изборите, които правиш“, казва тя в интервю за Attitude. Стоун допълва, че е трябвало да дисциплинира ума си и се е опитвала да мисли по-позитивно от преди. „Може би нямам време за лоши мисли“. 

Актрисата признава, че почти не помни предишното си Аз и се чувства така сякаш живее в друга реалност. Според лекарите, Шарън е имала само 1% шанс за оцеляване, защото не е потърсила помощ навреме. Сега тя насърчава всеки, който изпитва непоносимо главоболие, незабавно да се обърне към специалист.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

„Ако много ви боли главата, трябва да отидете в болницата“, казва тя. Звездата допълва, че е отишла чак на третия ден, след като е започнала да изпитва неразположение и това е бил основният проблем. Според нея, повечето хора в нейното състояние не оцеляват, а лекарите цял месец не са били сигурни дали и Стоун ще се събуди.

По време на здравната си криза, Стоун е изпитала още редица проблеми. Тя е трябвало да се бори за попечителство над сина си Роан и е ипотекирала къщата си. „Загубих всичко. Загубих мястото си в бизнеса. Аз бях една от най-сексапилните филмови звезди, помните ли? Аз и принцеса Даяна бяхме толкова известни. Тя умря, а аз получих инсулт и изведнъж бяхме забравени“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Звездата е изключително благодарна на Бернар Арно – президентът на Louis Vuitton, който ѝ е предложил договор и така ѝ е помогнал финансово.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари