IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ники Минаж разказа подробности за бременността

4 август 2020 11 00

Певицата се оплака от сутрешното гадене

БГНЕС

Сутрешното гадене е основният проблем, с който се е сблъскала Ники Минаж по време на бременността. В своя профил в Instagram певицата разказа за неразположенията, които е имала. 

Рапърката, която криеше новината, че ще става майка доста дълго време, обясни, че все не е могла да свикне с ужасното гадене рано сутрин. По думите ѝ, понякога то продължавало цял ден, като тя не може да направи нищо, освен да лежи. 

Минаж сподели кадър, който е направен в Тайланд, по време на първите седмици от бременността, където коремчето почти не ѝ личи. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Barbie (@nickiminaj) на

Още през май изпълнителката намекна, че е бременна, като коментира, че похапва нестандартни комбинации от храни и спомена за гадене. Когато фенове се досетиха, че има нещо и я помолиха да сподели снимка от видеозона, тя отговори: 

„Да, след няколко месеца. Светът още не е готов за това“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Barbie (@nickiminaj) на

Ники сключи брак през октомври миналата година. Кенет Пити, с който се познава от детските години, е съден за изнасилване и убийство. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Изаура ( преди 3 години )
За кого в България е интересна тая и защо постоянно ни натрапвате чужди...........,която със сигурност не знае къде е България.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар