IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Без грим: Дженифър Лопес показа как изглежда сутрин

3 август 2020 12 30

Певицата свали екстеншъните

БГНЕС

Джей Ло винаги има безупречен външен вид. Като успешна актриса и изпълнител, тя рядко излиза навън без грим. Но през изминалия уикенд звездата реши да покаже как я вижда Алекс Родригес сутрин. 

„Добро утро на всички !!!“, написа тя към кадъра, който публикува в своя Instagram. На него тя е без грим и екстеншъни, с рошава коса. 

#MorningFace е хаштагът, който певицата е сложила към публикацията си, за да покаже, че това е лицето ѝ веднага щом стане от сън. 

„Иска ми се да изглеждам по същия начин сутрин“, „Естествена красота“, „Красива... Мисля че това сутрешно лице е най-доброто от всякога“, пишат последователите на латино дивата. 

Дженифър Лопес показа още няколко кадъра в социалните мрежи, от които стана ясно, че тя се е отдала на релакс през почивните дни. На един от тях тя позира с широк анцуг, на който пише „Empathy“. 

„Съпричастността: Способността да разбирате и споделяте чувствата на другия. Весела неделя ...“, коментира още тя. 

И все пак, за да не си помислим, че певицата само се е излежавала в леглото и е мързелувала, в събота тя бе забелязана със своя годеник да кара колело. 51-годишната изпълнителка е избрала клин с холографски ефект и бели маратонки, за да върти по-удобно педалите. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Ко вид ( преди 3 години )
Как да няма грим. И на двете снимки е с грим.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар