IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хейли Бийбър: Децата ми ще уважават другите

9 август 2020 21 00

Моделът сподели, че бъдещите ѝ наследници няма да бъдат расисти

Снимка: БГНЕС

Хейли Бийбър (23) отново ръси сексапил от корицата на Vogue. Тя позира за августовския брой на индийския вариант на изданието като този път коментира бъдещите си деца и своето детство.

„Те ще бъдат възпитани да уважават другите, да не казват определени неща, да се държат добре и да признават постиженията на другите, когато те имат такива“, разкри хубавицата пред медията, визирайки съпричастността си към движението Black Lives Matter, което се бори с расизма спрямо чернокожите.

Макар и само на 23, г-жа Бийбър изглежда вече мисли за семейство, тъй като издаде, че планира да завещае черното си кожено яке на своето дете. Половинката ѝ също иска деца, но през февруари издаде пред Зейн Лоу, че преди това планира „да се ожени, да отиде на турне и да награди връзката си: преди да има деца.

Запитана дали славата на родителите ѝ се е отразила на детството и кариерата ѝ, Хейли сподели:

„Ако трябва да бъда честна, не съм се считала никога за известна. Разбира се, знаех, че баща ми (Стивън Болдуин) е популярен актьор, но изкарах шофьорска книжка като всички останали и имах нормално детство. Ако трябва да сравнявам как аз съм израснала и как Джъстин, той е имал това лудо изживяване на популярност още много млад“.

Бийбър става звезда на 13, след като пуска в YouTube свои видеа и веднага хваща окото на своя мениджър Скутър Браун.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари