IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В очакване: Катрин Шварценегер и Крис Прат на излет в планината

3 август 2020 10 40

Бебето е напът, сподели актьорът

БГНЕС

2020-а определено ще е годината на звездните бебета. Подобно на Кейти Пери и Орландо Блум, които очакват съвсем скоро първата си рожба, Катрин Шварценегер и Крис Прат не се спират. Въпреки че бебето им може да се роди всеки момент, те решиха да отидат на излет в планината. 

Актьорът сподели кадър в своята история в Instagram и уточни, че той и любимата му не се притесняват да правят дълги разходки извън града. 

По думите на Прат, тяхното детенце е „готово да изскочи“. 

На кадъра Крис позира до Катрин, която се е изпъчила с наедрелия си корем. И двамата са облечени в черно, с шапки и обувки за планина, а по гледката зад тях може да съдим, че те наистина са се изкачили на върха без никакъв проблем. 

От началото на своята бременност до момента, дъщерята на Арнолд Шварценегер не е спряла да се движи. Тя често бива забелязвана да прави разходки из своя квартал в Лос Анджелис. Понякога компания ѝ прави нейната майка. 

Докато някои известни бъдещи майки заложиха на рокли докато износват децата си, Катрин предпочете да се облича с черни гащеризони, клинове и широки тениски. 

Крис Прат бива заснет често с половинката си навън. Двамата държат да бъдат активни и съчетават извеждането на кучето си с няколко обиколки за раздвижване. 

30-годишният актьор има 7-годишен син от предишната си съпруга – неговата колежка Ана Фарис. В свое интервю той и Катрин споделиха, че ще разчитат на подкрепата на нейните родители след като се появи бебето, защото те живеят близко до тях и са готови да помагат. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари