IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян публикува снимка в сватбена рокля на фона на слухове за развод с Кание Уест

3 август 2020 14 40

Телевизионната звезда очарова феновете

Снимка: БГНЕС

В социалните сайтове от няколко месеца циркулират слухове, че 43-годишният Кание Уест и 39-годишната Ким Кардашян не живеят заедно. Според съобщения в медиите, двойката най-накрая се разделила по време на карантината. 

Ким, заедно с четирите им деца остана да живее в семейното имение в Лос Анджелис, а рапърът се настани в ранчо в Уайоминг.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Наскоро Кание в резултат на изостряне на биполярно разстройство обяви, че подава молба за развод със съпругата си. Няколко дни по-късно той се извини на Ким и взе думите си обратно.

Изглежда, че Кардашян, като отиде да посети съпруга си, му прости, и дори публикува серия от сватбени снимки в историята си в Instagram. Звездата от телевизионното шоу позира в рокля, специално направена за нея от модна къща Givenchy.

Сватбата на Ким и Кание се състоя през май 2014 г. Младоженците организираха тържество в крепостта от 16 век във Флоренция. Само наемането на историческото място на известни личности струваше 400 000 долара, а общата цена на церемонията беше около 2,8 милиона долара.

Сега Ким прекарва цялото си свободно време със семейството си и дори в условията на карантина, която все още се провежда в САЩ, организира мащабни партита.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари