IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тони Бракстън неразпознаваема в ново видео

4 август 2020 14 50

Певицата разкри как се грижи за кожата си

БГНЕС

Тони Бракстън се изгуби от общественото пространство. След като не бяхме чували нищо за нея близо 2 години, певицата обяви, че е издала нов сингъл. Това стана през април, точно по време на социалната изолация. 

По всичко личи, че след като подписа с нов лейбъл, тя постепенно се завръща към сцената. Това личи и по нейния профил в Instagram, където тя споделя голяма част от ежедневието си. 

Тези дни изпълнителката сподели видео, в което направо не можем да я познаем. Свикнали да я виждаме с доста грим, сега тя е без нищо и на пръв поглед дори може да ни стресне. Но целта на клипа ѝ е да покаже как се грижи за кожата на лицето си. 

Кои са тайните за красота на Тони Бракстън? 

Макар и без грим, изпълнителката е доста младолика. А това се дължи на специален уред, с който тя активира мускулите на лицето си. 

„Ще бъда откровена с вас – това тук е вибратор, но аз му казвам ексфолиатор за лице“, казва тя. 

След като Тони почисти хубаво грима си, нанася хидратиращ крем и използва вибратора за лице, за да може продуктът да попие в кожата и да подейства моментално. 

„Понякога го слагам във фризера, за да изстине добре и втривам“, каза още Бракстън. 

„Моята истинска тайна за красота? Вибратор! Използвам го само върху лицето си... честно!“, написа тя и показа и какви гримове използва. 

През 2010 г. Тони Бракстън призна, че е диагностицирана с лупус. Заради болестта, по кожата на лицето и други части от тялото ѝ се появяват различни по големина петна. 

Очаква се този месец певицата да пусне на пазара десетия си студиен албум.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари