IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бебе на борда: Хилария и Алек Болдуин на море

11 август 2020 17 40

Петото им дете трябва да се роди през септември

БГНЕС

Хилария и Алек Болдуин очакват петото си дете съвсем скоро. Звездната двойка използва последните месеци от бременността, за да се разведри с почивка на море. 

„Моите пиленца“, написа йога инструкторката в Instagram и сподели снимка, на която трите ѝ момчета и тяхната сестричка си играят в пясъка, а тя ги надзирава. 

Много от приятелите ѝ я поздравиха за смелостта да отиде на плаж с толкова голям корем и отбелязаха, че е много красива. 

Гордата майка посочи, че малчуганите са много задружни, което я радва изключително много. Тя не пропусна да покаже и техните шарени бански, които особено момчетата много харесват. 

Хилария е споделила и как цялото семейство се вози на моторна лодка в морето. 

Една от последните публикации на съпругата на холивудската звезда е кадър с нейния огромен корем. 

„Бебето стана голямо“, написа тя. 

Последователите на бъдещата майка започнаха да предполагат какъв ще бъде полът на петото ѝ дете, което трябва да се роди през септември. Според някои жени, формата на корема ѝ показва, че то ще е момче.

Миналата година бе тежка за семейство Болдуин. Тогава 36-годишната Хилария направи два спонтанни аборта. Въпреки проблемите, тя не се депресира и преди няколко месеца с 62-годишния ѝ съпруг обявиха, че очакват петия си наследник. 

Децата на двойката са почти породени – Кармен Габриела на 6 години, Рафаел Томас на 5, Леонардо на 3 и Ромео на 2. Алек има и още едно дете – 24-годишна дъщеря, която е от брака му с Ким Бейсинджър. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари