IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралица Елизабет публично поздрави Меган Маркъл с рождения ѝ ден

5 август 2020 08 50

Миналата година тя пренебрегна личния празник на скандалната снаха

Снимка: БГНЕС

На фона на книгата, която излиза през август месец за живота на херцозите на Кеймбридж и Съсекс, кралица Елизабет Втора се опита да потуши напрежението и публично поздрави Меган Маркъл за рождения ѝ ден.

Главата на кралското семейство пожела на херцогинята на Съсекс всичко най-добро за 39-ия ѝ рожден ден, който тя празнува далеч от британските си роднини. 

Архивна снимка на кралицата и Меган Маркъл, направена преди две години, се появи в Instagram на Royal Family, официалният източник на информация за Елизабет II и нейните наследници: това беше първата им съвместна публикация.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Миналото лято Елизабет не уважи съпругата на принц Хари с вниманието си и затова малцина очакваха, че след „Мегзит“ и в навечерието на издаването на разкриващата биография „Намиране на свобода“, кралицата ще реши да предприеме такава стъпка. 

Според медиите, Бъкингамският дворец е престъпил принципите си, за да покаже на света близост със семейството, което е минало през много скандали през последната година.

Сега Меган и Хари, заедно с едногодишния си син Арчи, живеят в Бевърли Хилс, в луксозно имение, с любезното съдействие на Тайлър Пери. Калифорния все още има строги карантинни мерки, така че вероятно няма да има голямо парти за рожден ден. Възможно е новите ѝ известни приятели, например Адел и Джей  Ло, да посетят Маркъл.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари