IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Арнолд Шварценегер празнува рожден ден с бившата

6 август 2020 17 40

Актьорът навърши 73 години

Снимка: БГНЕС

Семейство Шварценегер се събра за един специален повод!

Във вторник, 4 август, актьорът Арнолд Шварценегер навърши 73 години и направи семейно тържество, на което присъстваше и бившата му съпруга Мария Шрайвър. В социалните мрежи се появи снимка, на която цялото семейство позира с широки усмивки. Към бившите съпрузи се присъединяват и четирите им деца – Патрик, Кристина, Кристофър и бременната Катрин.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patrick Schwarzenegger (@patrickschwarzenegger) on

„Опитвам се да се усмихна. Проклети да сте, мъдреци“, пише Патрик, който публикува фотоса. От публикацията се вижда, че семейството се наслаждава на вкусни десерти, включително пай и шоколадова торта. „Семейното време е най-доброто време“, коментира Катрин. Тя също поздрави баща си в социалните мрежи и заяви, че много го обича и няма търпение за тържеството. 

Кристина Шварценегер пък отпразнува собствения си рожден ден само преди седмица, на 23 юли. Тогава Арнолд я поздрави в социалните мрежи, споделяйки че е изключително горд с нея и нейната компания е едно от любимите му неща. “Нямам търпение да видя какво ще постигнеш тази година“, допълни актьорът. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katherine Schwarzenegger (@katherineschwarzenegger) on

През 2011 година звездата обяви, че се разделя с Мария Шрайвър след 25-годишен брак. Двамата заявиха, че децата им остават във фокуса на вниманието и ще направят всичко възможно, за да им помогнат да преминат през този период. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари