IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райън Рейнолдс за сватбата си с Блейк Лайвли: Огромна грешка

8 август 2020 13 30

Церемонията се състоя в бивша плантация

Снимка: БГНЕС

Преди почти 8 години Райън Рейнолдс се ожени за Блейк Лайвли. В ново интервю за „Fast Company“ 43-годишният актьор се връща назад към  2012 година и споделя, че сериозно съжалява за решението си да направи церемонията в бивша робска плантация в Южна Каролина.

„Това е нещо, за което и двамата съжаляваме. Няма как да си го простим. Това, което видяхме първоначално, беше едно страхотно място за сватба. Това, което видяхме после, беше място, което е построено върху една огромна трагедия“, казва звездата. Рейнолдс допълва, че двамата с Лайвли са се оженили отново вкъщи няколко години по-късно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Оттогава двамата актьори се фокусират върху борбата срещу расовата дискриминация. Те дариха 1 млн. долара на организацията „NAACP“ и често обещават в социалните мрежи, че ще направят всичко възможно, за да променят света. „Не можем да си представим да живеем в страх цял живот. Срамуваме се, че в миналото сме си позволили да не бъдем информирани за системния расизъм по света“. 

Рейнолдс и Лайвли обясняват, че се опитват да отгледат децата си по съвсем различен начин от този, по който те са били възпитавани. „Говорим им за стереотипи, недоглеждане и нашите собствени грешки“, казват звездите. Според тях, това е най-малкото, което може да се направи, за да се почете паметта на Джордж Флойд, Ахмауд Арбери, Бреона Тейлър, Ерик Гарнър и всички чернокожи, които са загубили живота си заради расата си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Райън наскоро създаде и организацията „Group Effort“, която ще се опита да се бори срещу расовата дискриминация и неравенството във филмовата индустрия. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари