IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Азис поздрави дъщеря си за рождения ден

6 август 2020 11 00

Вижте каква снимка качи

Pixabay

Азис трогна почитателите си, като сподели публикация във Facebook, в която си личи бащинската му обич. Певецът поздрави дъщеря си Рая за нейния рожден ден. 

„Днес преди 13 години станах баща. Животът придоби вкус и смисъл! Да ни е жива и здрава и да се превърне в добър човек, това си пожелаваме!“, пише изпълнителят. 

По думите на Азис, неговото пораснало момиченце само ще избере по кой път ще се развива. 

„Ние само ще осветяваме, колкото можем“, добави гордият татко, който е споделил илюстративна снимка на баща и неговото дете на фона на морски залез.  

„Щастлива Рая!“, написа под публикацията певицата Ваня Щерева. Друга колежка на певеца – Есил Дюран, също се включи с пожелание: „Да е здрава, щастлива и горда с мама и тате! Късметлийка“. 

Детето на Азис е родено от неговата най-добра приятелка Галина Георгиева. Откакто се появи на бял свят, той не я показва в общественото пространство и я крие от папараците. На единствената снимка, споделена от него преди години, момиченцето е с черна бурка на главата. 

След уроците по балет, на които певецът води дъщеря си, той я записа в театрална школа. Наскоро актрисата Албена Михнева призна, че детето е талантливо и с радост му преподава. 

Според близки до семейството, Рая Боянова е отличничка в училище и по-късно без проблем ще влезе във всеки университет. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари