IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кръстиха Джъстин и Хейли Бийбър

6 август 2020 10 40

Певецът показа снимки от ритуала във водата

БГНЕС

Джъстин Бийбър и жена му Хейли вече са кръстени. Това съобщи самият певец, споделяйки снимки от ритуала в социалните мрежи. 

Младото семейство е приело християнската вяра в Айдахо, където бе на почивка миналия месец. Религиозният обред е извършен от пастор Джуда Смит.  

„Това бе един от най-специалните моменти в моя живот“, написа певецът към кадрите, на които той и съпругата му са влезли във водата и се държат за ръце. 

Певецът сподели още, че заедно с Хейли са изповядали любовта си към Господ, като техни свидетели били роднини и приятели. 

„Чувствам се толкова благословен“, написа още Джъстин, който е нагазил във водата само по панталон. До него е любимата му, която е по бански. 

Джъстин Бийбър е верен привърженик на християнската вяра. Веднага щом започна да излиза с известния модел, сподели, че смята да консумира връзката си едва след брака. 

„Не мисля, че трябва да правиш секс с някого, освен ако не го обичаш“, заявява той. 

Последните няколко месеца бяха тежки за изпълнителя. Той обяви, че има здравословни проблеми и за пореден път посочи, че се е обърнал към Господ за помощ. 

„Вероятно има много неща, които бих променил. Не съжалявам за нищо, защото мисля, че вярата те прави това, което си“, коментира още изпълнителят. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари