IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес показва уменията си в кухнята

7 август 2020 15 00

Изпълнителката пусна първи трейлър за готварското си шоу

Снимка: БГНЕС

Както много от нас, Селена Гомес прекара голяма част от карантината в кухнята си. 

Разликата между изпълнителката и феновете ѝ обаче е помощта, която тя е получила, за да приготви любимите си ястия. Тя е била наставлявана от професионални готвачи, а през цялото време е снимала и новото си готварско предаване, което скоро трябва да тръгне по HBO Max.

Поредицата се казва „Selena + Chefs“ и ще запознае зрителите с различни готварски техники, включително и правилното рязане на октопод. Селена направи виртуална среща с професионалния готвач Антониа Лафасо и продуцента на шоуто Арън Сейдман, за да обясни на последователите си каква точно е целта на предаването.

„Знам, че в момента има много по-важни неща, които се случват, но това е възможност да направя нещо, с което да накарам хората да се усмихнат. Надявам се да се смеете, защото изглеждам като глупак“, казва звездата. Допълва, че отдавна е искала да направи подобно шоу, защото обожава готвенето, но не е много добра в него.

Епизодите са заснети в кухнята на Гомес, където тя ще говори с готвачи, които ще я напътстват по време на направата на всяко ястие. Всичко се случва чрез видео връзка заради наложените мерки заради коронавируса. В къщата са само бабата и дядото на Селена, както и част от екипа ѝ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

По време на виртуалния разговор звездата сподели и как се чувства, канейки почитателите в новия си дом. „Беше много трудно за мен, защото се опитвам да запазя личното си пространство“. Тя споделя, че цялата ситуация с пандемията я е накарала да се замисли над важните неща в живота и да се благодари за всичко, което има.

„Selena + Chefs“ ще направи своята премиера на 13 август по HBO Max. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари