IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Фокс публикува романтична снимка с Machine Gun Kelly: Болезнено красив!

8 август 2020 21 00

Бившият ѝ отговори със снимка на момчетата: „Болезнено красиви деца“...

Снимка: БГНЕС

Меган Фокс, която сега е в България за снимките на новия си филм, не пропуска да отбележи в социалните мрежи голямата си любов с Machine Gun Kelly
34-годишната актриса не бързаше да споделя снимки с новото си гадже в Instagram, но последните разкрития на бившия ѝ съпруг Брайън Остин Грийн я накараха да покаже чувствата си към Machine Gun Kelly пред целия свят.

В Instagram Меган Фокс публикува черно-бяла снимка на 30-годишния Колсън Бейкър, като лиши последователите от възможността да коментират публикацията. „Болезнено красиво момче... Сърцето ми принадлежи на теб“, написа звездата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on


Седмица по-рано в социалните медии Machine Gun Kelly качи снимка, която стана официалното моментално потвърждение на романа между двамата. „Чаках те завинаги“, призна той в описанието на публикацията.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by the Blonde Don (@machinegunkelly) on

Меган не коментира раздялата със съпруга си и новата си връзка, но Брайън с охота споделя подробностите от личния им живот. В скорошно интервю той призна, че разводът с Фокс е станал в изключително труден момент, предвид всички обстоятелства, и заинтригува феновете, заявявайки, че не е научил от новините за новия избраник на бившата си. Как точно, Грийн реши да не уточнява.

Малко след публикацията на снимката от Меган Фокс, Остин Грийн сподели снимки на синовете си в социалната мрежа. 
„Болезнено красиви момчета... Сърцето ми принадлежи на вас“, написа актьорът, като по този начин се подигра с поста на Фокс.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brian Austin Green (@brianaustingreen) on

Все пак Грийн твърди, че успява да поддържа приятелски отношения с Меган, заради децата. Но подобни изяви явно показват, че раздялата едва ли е била толкова гладка.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари