IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт разкри името на третото дете на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

10 август 2020 09 00

Това стана чрез новата ѝ песен „Betty“

Снимка: БГНЕС

Тейлър Суифт най-накрая проговори за песента „Betty“, която мнозина смятаха, че е посветена на третото дете на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс. 

Сингълът е част от новия албум „Folklore“, който беше пуснат изненадващо на 24 юли. Оттогава феновете започнаха да спекулират за текстовете на всяка една песен, а някои дори помислиха, че Суифт се е разделила с приятеля си Джо Алън и затова е пуснала тези тъжни песни. 

Едно от парчетата обаче насочи феновете не към любовта между двамата младежи, а по-скоро към близкото приятелство между Тейлър, Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли. Актьорите посрещнаха третото си дете през 2019 година, но все още не са разкрили името му. Почитателите разбраха, че бебето отново е момиче, но информацията стига дотук. 

Затова, след пускането на „Betty“, всички сметнаха, че именно това е начинът звездите да споделят за името на детето си. В песента, носителката на „Грами“ споменава имената Джеймс, Инез и Бети. Феновете веднага свързаха първите две с по-големите дъщери на актьорите. Третото име обаче не беше ясно на кого е.

Именно затова почитателите започнаха да спекулират, че Рейнолдс и Лайвли са кръстили третата си дъщеря Бети. Суифт не коментира веднага тези слухове, но съвсем наскоро разкри каква е историята на песента. 

Тя споделя, че е написала текста от перспективата на 17-годишно момиче, което току-що е загубило любовта на живота си. „Винаги съм обичала това в музиката, че тя може да те накара да се превърнеш в друг човек и да пееш от неговата перспектива“, казва изпълнителката в интервю.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Колкото до слуховете за името „Бети“, Тейлър потвърди, че всичките имена, които е използвала, са взети от децата на нейни приятели. И тъй като всички знаем, че Инес и Джеймс са дъщери на Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли, вече сме сигурни, че третото дете на актьорите се казва Бети.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари