IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Саймън Кауъл счупи гърба си след инцидент с колело

11 август 2020 08 30

Търсачът на таланти е претърпял операция

Снимка: БГНЕС

Саймън Кауъл е бил хоспитализиран в събота, 8 август, след като е пострадал при инцидент с колело в двора на къщата си в Малибу. 

Търсачът на таланти и известен продуцент е тествал електрическия си велосипед у дома, когато се е случила катастрофата. Кауъл е бил заведен в болницата, където е бил вкаран веднага в операционната. „В момента се чувства добре. Под наблюдение е и се намира в най-добрите ръце“, казва говорител на Кауъл. Той допълва, че при инцидента Саймън е счупил гърба си и затова се е наложила спешната интервенция.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @simoncowell on

По време на пандемията продуцентът прекарва все повече време у дома заедно с приятелката си Лаура Силвърмен и техния 6-годишен син Ерик, както и 14-годишния син на Кауъл – Адам, който се ражда от предишната му връзка. Пред списание People, звездата споделя, че с децата гледат филми, играят заедно, четат книги и комикси и се наслаждават на семейния уют.

Въпреки че е затворен у дома, Кауъл продължава да поддържа стриктен тренировъчен и диетичен режим, с които да оформя тялото си. „Карам колело, разхождам се, плувам, правя лицеви опори. Не съм се отмятал от диетата си“, казва той преди няколко месеца. Допълва, че по този начин се чувства добре и усеща здравия си организъм.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @simoncowell on

Преди инцидента с колелото, Саймън възобнови работата си като съдия в предаването „America's Got Talent“. То започна снимки отново през юни, след като няколко месеца беше спряно заради пандемията от коронавирус. Заради хигиенна сигурност, шоуто се премести от затворените пространства в Холивуд на място, което е предназначено за автомобилно кино. 

Освен Кауъл, съдии в „America's Got Talant“ са Хайди Клум, Хауи Мандел и София Вергара. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари