IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Конър Макгрегър се сгоди

10 август 2020 10 50

Боецът в ММА обяви новината в социалните мрежи

Снимка: БГНЕС

Честито на Конър Макгрегър и Дий Девлин!

32-годишният ММА боец е предложил брак на дългогодишната си приятелка и тя веднага е казала „Да“. Новината беше обявена от спортиста чрез мил пост в социалните мрежи. „Какъв рожден ден, моя бъдеща съпруго“, написа той под селфи с годеницата си. На снимката двамата изглеждат невероятно щастливи, усмихвайки се към камерата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Публикацията на шампиона беше залята от поздравления от последователите и приятелите му. „Невероятно! Поздравления и на двамата“, „Честито“, „Бъдете щастливи“, се вижда в коментарите. Феновете успяха да видят и красивия годежен пръстен на Дий, който тя гордо показваше на снимката.

Бъдещите съпрузи са заедно от 12 години. Започват да се срещат през 2008 година, когато боецът започва да се издига в света на ММА. Двамата имат и две деца – 3-годишния Конър-младши, 19-месечната дъщеря Кроя. Новината за годежа идва два месеца, след като Конър обяви, че се оттегля от професионалния ринг. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

„Здравейте, приятели! Реших да се откажа от ММА“, написа спортистът на 7 юни в Туитър. Той допълни, че приключението е било невероятно, но е време да даде път и на младите бойци. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари