IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Светлана Гущерова отрече слуховете за развод

11 август 2020 14 50

Обичаме се безкрайно, написа тя в Instagram

Pexels

Светлана Гущерова не е поискала развод от съпруга си Христиан. Това съобщи самата тя в Instagram, в отговор на неверни публикации за отношенията им. 

„Не обичам да занимавам хората с личния си живот и семейството ми. От няколко дни в интернет пространството се върти снимка на мен и съпруга ми, под която пише ужасни неща, някои от които граничат с жестокост!“, написа тя. 

По думите на Светлана, има много „злобни и дребни души“, които обичат да нарушават личното пространство на хората, като пишат какво ли не по техен адрес, без да ги попитат. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @svetlanagushterova на

„Ще разочаровам хейтърите! Между мен и съпруга ми няма проблеми и се обичаме безкрайно! Обичам Христиан Гущеров с цялото си сърце, както неведнъж съм го споделяла. Той е мъжът, с когото създадох семейство и имаме най-прекрасната дъщеря на света! Това е човекът, който ме промени като личност и който ще обичам завинаги! Мил, добър и грижовен“, коментира тя. 

Гущерова благодари на съпруга си за това, което прави за нея и дъщеря им.

„Личи си, че се обичате... няма смисъл да се обясняваш“, посъветва я фенка. 

Плеймейтката, която крие от камерите дъщеричката си, сподели снимка със своя любим. На нея тя е с широка черна рокля, която даде повод на последователите ѝ да смятат, че тя е бременна отново. Тя обаче още не е коментирала публично дали със съпруга ѝ очакват второ дете.  

В средата на юли семейство Гущерови отпразнува една година от сватбата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @svetlanagushterova на

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари