IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бруклин Бекъм и Никола Пелц вече са женени?

11 август 2020 17 30

Синът на Дейвид и Виктория Бекъм носи златна халка

Снимка: БГНЕС

Дали вече е имало звездна сватба?

Поне така си мислят феновете на Бруклин Бекъм и Никола Пелц. Двамата се сгодиха преди по-малко от месец, но може ви вече са минали под венчилото. Всичко започна от една снимка, която Пелц публикува в социалните мрежи. Тя показа отблизо ръката на Бруклин, където се вижда златна халка на безимения му пръст.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?? (@brooklynbeckham) on

Публикацията беше без допълнителни съобщения, но това не попречи на последователите на актрисата да започнат със спекулациите. Освен това, Бруклин наклони още повече везните към таен брак, когато в неделя публикува снимка на любимата си дама, а коментарите гласяха „Г-жа Бекъм“, „Никола Бекъм“. 

Въпреки слуховете за сватба, двойката все още не ги е коментирала. Това обаче не е никак изненадващо, тъй като младите звезди обичат да обявяват важните новини, когато те решат, че е време светът да ги научи. През юли Бруклин и Никола споделиха, че са се сгодили, но самото събитие е станало две седмици по-рано. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?? (@brooklynbeckham) on

„Преди две седмици попитах моята сродна душа дали ще се омъжи за мен и тя каза да. Аз съм най-щастливият човек на земята“, написа синът на Дейвид и Виктория Бекъм под снимка, заснета от сестра му Харпър. Той обеща, че ще бъде най-добрият съпруг на света и ще се стреми да бъде и най-добрият баща някой ден. 

Никола също сподели снимка от специалното събитие, а роклята ѝ е дело на бъдещата ѝ свекърва Виктория Бекъм. Жълтият тоалет е част от новата колекция за пролет/лято 2020. Самата дизайнерка и съпругът ѝ Дейвид също споделиха своето щастие от годежа на най-големия им син. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?? (@brooklynbeckham) on

Дали обаче е имало сватба, тепърва предстои да разберем. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари